Social Media

Advies op maat en training Social Media

Is het nog van deze tijd dat je op de "harde manier" probeert producten en of diensten aan te bieden?

Stelt u zichzelf eens voor dat u een mooie bedrijfsfilm heeft en dit voor een aanzienlijk bedrag laat zien met behulp van de regionale TV. Haalt u uw kosten eruit en heeft u al nieuwe klanten? Wellicht toch weggegooid geld. Uw advertentie (film) wordt maar beperkt uitgezonden en daarna verdwijnt de film in de kast. Denk nu eens aan de mogelijkheden van Youtube. U kunt ook uw film op youtube zetten en dit communiceren aan uw doelgroep, kennissen en familie. Uw film is altijd gratis te bekijken en u bereikt een veel grotere doelgroep.

Het is en het wordt steeds belangrijker om consumenten te betrekken bij de activiteiten die u aanbiedt. Consumenten zijn de belangrijkste spelers op de markt. Geef ze oprecht het gevoel dat ze belangrijk zijn en betrek ze. Dit via bijvoorbeeld Facebook, twitter, youtube, blogs etc.

Wat zijn de effecten van inzetten Social Media:

  • Het vergroten van uw netwerk.
  • Meer bekendheid van uw expertisie / diensten.
  • Meer kennisuitwisseling.
  • Kosten voor reclame kunnen lager.
Praktisch Advies social media

Wij kunnen u helpen met het inzetten van Social media voor uw eigen organisatie. Dit kan door een maatwerkoplossing maar ook door een individuele training. De kosten voor een individuele training bedragen € 125,-- en duurt ongeveer 2,5 uur. Hierbij leggen wij de mogelijkheden uit en zullen wij u helpen met inrichten.

Behoefte aan een helder plan voor Social Media en uw bedrijf. Weet u niet welke manier bij u past, wij kunnen u hiermee helpen. Samen uw doelstellingen bespreken en hierop een strategie bepalen.

Bij interesse, laat het ons weten via het contactformulier of bel ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Klik op deze link voor praktische tips over social media.