Wat doet Be E Business

Be E Business te Beusichem is ontstaan vanuit de passie om te ondersteunen en adviseren met betrekking tot internet oplossingen.


Inmiddels is door ons meer dan 15 jaar ervaring opgedaan als projectmanager, consultant, adviseur en ontwikkeling van websites. Dit binnen grote organisaties.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opleiden en trainen van uw medewerkers als het gaat over het internetgebruik.

Ron van os - Be E Business beusichem. Nieuwe websites, Social Media en Strategie

Waarom Be E Business?

Wij zijn een relatief klein kantoor aan huis en werken regelmatig met zelfstandigen. Dit houdt in dat de overheadkosten dus laag blijven en dit ook niet wordt doorberekend aan de klant. Onze tarieven zijn scherp concurrerend. Daarnaast biedt het werken met zelfstandigen de voordelen dat er meer expertise voorhanden is.  

Judith van Os-Duyser Administratie, advies en ondersteuning

Kwaliteit!

Wij van Be E Business bieden kwaliteit op maat. Kwaliteit leveren en tijd nemen voor de opdrachtgever. Alle projecten worden samen met de opdrachtgever gerealiseerd. De opdrachtgever is namelijk de enige die exact weet wat zijn bedrijfsvoering is. Hier kunnen wij wel bij ondersteunen en adviseren. 

 

Service!

Niets belangrijkers dan service. Dit is onze kracht. Bij ondersteuning of problemen staan wij klaar om te helpen. Het oplossen van kleine storingen of de hulp bij een vraag doen wij kosteloos. Het geeft alleen maar irritatie als er een factuur komt voor 15 minuten werk.

Pragmatisch!

Wij geven graag advies en helpen u om uw site beter bezocht te laten worden. Wij weten veel van Social media, zoekmachine marketing etc. Hier gaan wij pragmatisch mee om. Tijdens onze gesprekken komen deze zaken aan de orde en zullen wij het gebruik afstemmen op uw wensen. Wij begrijpen best dat u niet de hele dag de tijd heeft om te twitteren of om facebook te vullen. Maar consumenten weten wel graag wat u doet.  

Wilt u meer informatie, wij nemen graag contact met u op. Gebruik hiervoor ons contactformulier.