Diensten Ron van Os - Zelfstandig professional

Interim Management

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig binnen het management?. Door mijn lange ervaring als leidinggevende kan ik je op tactisch en operationeel niveau van dienst zijn.

Mijn kernkwaliteiten hierin zijn vooral het creeren van samenwerking binnen teams, het situationeel leidinggeven aan de individuele medewerkers, het analyseren en optimaliseren van dagelijkse (werk)knelpunten.

Projectmanagement

In de knel met lopende of nog te starten projecten. Door mijn lange ervaring als projectmanager kun je er van op aan dat de deadline wordt behaald. Met een gestructureerde aanpak zal ik de projecten begeleiden en afronden. 

Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het inrichten en begeleiden van het projectmatig werken binnen de business en ICT. 

Change- en release Management

Is jouw bedrijf toe aan een betere samenwerking tussen ICT en de Business. Door de processen te herzien en te verbeteren zal er een optimale afstemming tussen beide partijen ontstaan. Belangrijkste facetten hierbij zijn; communicatie, afspraken, betrokkenheid en planning.

Mijn succes is vooral de processtructuur, samenwerking, planning en communicatie verbeteren tussen de business en ICT. Waardoor efficienter naar een ICT oplossing kan worden gewerkt. 

Heb je interesse in één van mijn diensten of wil je een vrijblijvend gesprek? Mijn contactgegevens staan aan de rechterkant. Natuurlijk kun je ook direct een mail sturen

 

 

 

Contactgegevens

Ron van Os

Klassenburgerstraat 4
4112 NG  Beusichem

0345769011 / 0624139095

info@ronvanos.nl 

KVK: 55187153

Inmiddels 2 aangiften tegen Karen Brill karebrill@outlook.com. Ben benieuwd of @politie nog iets gaat doen. #marktplaats oplichting.
@DorienvderVeen heb jij actie ondernomen. Wij zijn ook slachtoffer van Karen brill uit Rotterdam. Karebrill@outlook.com. Aangifte gedaan
Digitale trainingen (praktijkgericht) zijn goedkoper en vaak ook effectiever dan klassikale trainingen. http://t.co/FZNVQK1MTq
Kost het jou of jouw collega's ook zo veel tijd, dus kosten, om nieuwe medewerkers in te werken? http://t.co/FhCbFe9Mea