Header Twitter aanpassen

Ook Twitter is druk bezig om meer mogelijkheden te bieden om jouw pagina op te vrolijken dan wel te professionaliseren.

 

Een nieuwe mogelijkheid is het zelf aanpassen van de header. In de standaard lay-out zie je een kleine afbeelding, volgend, tweets en volgers en een kleine introtekst.

1

Met de mogelijkheid om de twitter header aan te passen kun je ineens een grotere afbeelding kwijt. Dit kan een foto zijn van jouw diensten, jouw locatie of een andere leuke foto.

In dit artikel leg ik uit hoe je de header kunt aanpassen. Hier gebruik ik ook een paar afbeeldingen van mijn eigen twitteraccount.

Klik rechtsboven het tandwiel aan en kies voor instellingen

2

Een nieuwe pagina wordt geopend met daarin de mogelijkheden om jouw twitteraccount aan te passen. Denk hierbij aan het wachtwoord, e-mailmeldingen, profielinstellingen etc.

Kies voor de optie ontwerp.

3 

Door te kiezen voor het onderdeel ontwerp kun je de grafische lay-out van jouw twitter account aanpassen. Je ziet dan onder andere de standaard thema's die door Twitter worden aangeboden. Zodra je naar bendeden scrollt wordt de optie "zelf aanpassen" getoond. Kies voor de optie "header aanpassen".

4

Zodra je klikt op de optie "header aanpassen" kun je een foto selecteren die op de computer is opgeslagen. Let wel op de grootte van de afbeelding.

Na het selecteren van de betreffende foto zie je een schuifbalk zodat je de afbeelding kan vergroten dan wel verkleinen.

5

Als de afbeelding het juiste formaat heeft kun je opslaan. De afbeelding is opgenomen in de header van jouw persoonlijke twitteraccount.

6 

 

Succes met het aanpassen van jouw twitteraccount.

Mocht je hulp of ondersteuning nodig hebben bij het optimaliseren van jouw website, Facebook en / of Twitteraccount. Wij hebben de kennis om je hiermee te helpen. Waarom zelf lang zoeken als anderen hier meer ervaring mee hebben. Voor meer informatie bel 06 24 13 90 95 of gebruik ons contactformulier.