Digitaal leren - elearning

Wilt u bestaande en nieuwe medewerkers trainen in uw bedrijfsprocessen?

Als partner bij Steps2Wisdom kan ik u oplossingen bieden op het gebied van e-learning en het nieuwe leren.  

Steps2Wisdom is een flexibele fullservice organisatie voor digitale leermiddelen. Dit vanaf het eerste advies tot en met beheer.

Gespecialiseerd in Blended Learning. Blended Learning is een combinatie van traditioneel leren, digitaal leren en leren vanuit de praktijk. Door te triggeren, herhalen, toetsen, rapporteren en de lerende over een langere tijd te begeleiden resulteert dit in een meetbare positieve ontwikkeling.

Steps2Wisdom ontwikkelt onder andere e-learning voor ieder gewenst doel, van introductieprogramma tot softwarepakket training. Samen werken wij naar een optimale oplossing. Daarnaast bieden wij Moodle als e-learning omgeving.

Door onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat met onze didactische vaardigheden de boodschap effectief wordt overgebracht. 

Wij van Steps2Wisdom zijn flexibel, snel en werken tegen relatief lage kosten uw trainingsbehoefte te willen en kunnen invullen. Wij werken met professionals op het gebied van leren, trainen en ontwikkelen. 

Volg deze link om de diensten van steps2wisdom te bekijken.

 

Contactgegevens

Ron van Os

Klassenburgerstraat 4
4112 NG  Beusichem

0345769011 / 0624139095

info@ronvanos.nl 

KVK: 55187153

Inmiddels 2 aangiften tegen Karen Brill karebrill@outlook.com. Ben benieuwd of @politie nog iets gaat doen. #marktplaats oplichting.
@DorienvderVeen heb jij actie ondernomen. Wij zijn ook slachtoffer van Karen brill uit Rotterdam. Karebrill@outlook.com. Aangifte gedaan
Digitale trainingen (praktijkgericht) zijn goedkoper en vaak ook effectiever dan klassikale trainingen. http://t.co/FZNVQK1MTq
Kost het jou of jouw collega's ook zo veel tijd, dus kosten, om nieuwe medewerkers in te werken? http://t.co/FhCbFe9Mea