Ervaring en specialisme

Ik ben gespecialiseerd in het project, release- en procesmatig werken binnen lijnorganisaties. Door verdieping in de ITIL processen en diverse opleidingen op het gebied van projectmatig werken heb ik mezelf kunnen specialiseren als een verandermanager. Hierbij schuw ik niet om van de gebaande paden af te wijken om het gewenste resultaat te behalen. 

Mijn professionaliteit ligt in het schakelen en bruggen bouwen tussen de business, ICT en de klant. Hierbij vind ik het erg belangrijk om samen te werken zodat gestelde bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald. Serviceverlening, communicatie en doorvragen zijn hierbij mijn belangrijkste kwaliteiten. 

Gedurende mijn loopbaan heb ik op uiteenlopende manieren leiding gegeven. Direct leiding geven aan teams en indirect leiding geven in projecten. Ik kan mijzelf typeren als een mensgerichte leider waarbij flexibiliteit en zelfsturing hoog in het vaandel staat. De helikopterview en op tijd de juiste sturing verlies ik hierbij niet uit het oog. 

Een sterk analytisch vermogen en een HBO+ denk- en werkniveau (gebleken door assessments) stellen mij, in combinatie met mijn enthousiasme, sociale en communicatieve vaardigheden, in staat effectief bij te dragen aan de optimale afstemming tussen mens en organisatie op diverse niveaus. 

Mijn werkwijze laat zich onder meer door de volgende woorden beschrijven: professioneel, flexibel, hands-on, structurerend, humoristisch, analytisch, proactief, pragmatisch, probleemoplossend en zorgvuldig. Daarnaast meen ik een prettige no-nonsense persoonlijkheid te zijn waarmee goed is samen te werken.

In mijn digitale presentatie vertel ik het bovenstaande verhaal nogmaals

Wil je meer van mijn weten of van de diensten die ik kan verrichten? Aan de rechterkant zie je mijn contactgegevens. Natuurlijk kun je mij ook direct een mail sturen.

 

 

Contactgegevens

Ron van Os

Klassenburgerstraat 4
4112 NG  Beusichem

0345769011 / 0624139095

info@ronvanos.nl 

KVK: 55187153

Inmiddels 2 aangiften tegen Karen Brill karebrill@outlook.com. Ben benieuwd of @politie nog iets gaat doen. #marktplaats oplichting.
@DorienvderVeen heb jij actie ondernomen. Wij zijn ook slachtoffer van Karen brill uit Rotterdam. Karebrill@outlook.com. Aangifte gedaan
Digitale trainingen (praktijkgericht) zijn goedkoper en vaak ook effectiever dan klassikale trainingen. http://t.co/FZNVQK1MTq
Kost het jou of jouw collega's ook zo veel tijd, dus kosten, om nieuwe medewerkers in te werken? http://t.co/FhCbFe9Mea