Workshops

Vanuit Be E Business geven wij workshops aan particulieren, ondernemers en groepen om meer inzicht te krijgen in wat er allemaal mogelijk is met het internet. Het komt vaak voor dat er met termen wordt gegooid waar je totaal geen kennis van hebt. Wat dacht je van retweet, hashtags, adwards, liken, SEO, analytics. Allemaal mooie woorden waarbij niet direct een belletje gaat rinkelen.

Workshop Social Media

Het gebruik van internet gaat een steeds grotere rol vervullen in onze dagelijks leven. Steeds meer wordt gecommuniceerd via Whatsapp, Facebook, LinkedIn. heel mooi al deze kanalen. Het biedt zeker vele voordelen op. Je bent meer betrokken met je vrienden, familie of zakelijke relaties. Mensen weten wat jij doet, wat je biedt en jij weet wat zij doen en bieden. Klik hier voor meer informatie.

Workshop Zoekmachine optimalisatie

Er zijn veel manieren om jouw website goed te laten vinden binnen bijvoorbeeld Google. Je kunt om goed gevonden te worden gebruik maken van betaalde advertenties maar je kunt in basis ook starten met het optimaal vullen van de website. In onze workshop "zoekmachine optimalisatie" wordt de aandacht gelegd op het optimaliseren van de website. Een paar tips worden hiernaast al kort weergegeven. Klik hier voor meer informatie.

Workshop Elevator Pitch

Ook zo zenuwachtig om binnen een minuut te vertellen wat je doet, wat je krachten zijn en wat je verder te bieden hebt?. Be E Business geeft een workshop over het neerzetten van jouw Elevator Pitch. Samen bekijken wij hoe jij een krachtig verhaal kunt vertellen en dit op een ontspannen manier. Klik hier voor meer informatie.

Interesse in een workshop? Maak gebruik van het contactformulier van Be E Business of bel 06 24 13 90 95. Onze trainer Ron van Os zal dan meer informatie geven over de workshops en samen met jou een individueel programma afstemmen.