Laatste projecten

Graag willen wij u laten zien wat wij hebben gemaakt en waarbij wij advies hebben gegeven. Aan de rechterkant ziet u alvast drie (wisselende) projecten.

Read More

  • Beusichem Leeft Communicatie voor en over Beusichem.
  • Financieel advies Boumans Uw adres voor financieel advies.
  • Termeer Reparaties Reparaties van uw iPhone, iPad en iPod, TV&audio en overige consumenten elektronica

Nieuwe website

Nieuwe website laten maken  

Bij Be E business kunt u webdiensten afnemen. Wij ontwikkelen voor u een nieuwe website waarmee u gegarandeerd uw bezoekers kunt voorzien van de juiste informatie. Wij stemmen de website af op uw bedrijfsgegevens zoals het logo en de kleurstelling. Zodra uw website live is krijgt u een uitleg zodat u in de toekomst zelf content kunt plaatsen.  

Wij maken gebruik van open Source pakketten (Joomla). Deze pakketten zijn gratis te downloaden en dit geldt ook voor de meeste componenten. Voor meer informatie lees de uitleg over CMS. Wij berekenen alleen kosten voor projectmanagement, design en de installatie. Onze tarieven kunnen zodoende scherp concurrerent blijven. Het projectmanagement is noodzakelijk om samen te weten wat, wanneer en hoe de website wordt opgeleverd. Beide partijen hebben verwachtingen en dit moet worden waargemaakt.  

Wij bieden tegen een scherp tarief al een nieuwe website. Volg deze link voor prijsinformatie over een nieuwe website.  

Onderhoud bestaande website  

Be E Business biedt ook de mogelijkheid tot onderhoud van uw bestaande website. Het is niet altijd noodzakelijk om een nieuwe website te ontwikkelen en te implementeren. Soms is het aanpassen van teksten of het doorvoeren van kleine wijzigingen al voldoende om weer up to date te zijn. Dit scheelt u in de kosten.  

Zowel voor de nieuwe website dan wel het onderhoud op uw huidige website zullen wij altijd er zorg voor dragen dat u makkelijker vindbaar bent bij de bekende zoekmachines. Dit door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO).  

Voor meer informatie neem contact met ons op 06-24139095 of via het contactformulier. Be E Business is gevestigd in Beusichem, tussen Tiel en Culemborg en 15 minuten rijden vanuit Utrecht.