Een nieuwe website voor 350 euro (excl BTW).

Hoe werkt het?

Bekijk de aanwezige templates (websites) en kies de nieuwe website naar uw keuze. In uw aanvraag geeft u aan wat de extra wensen zijn en stuurt u uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo mee. Na ontvangst van uw gegevens passen wij de gekozen template aan en installeren dit samen met het CMS op uw websiteruimte.

Zodra de website is geinstalleerd krijgt u een handleiding met daarin stap voor stap uitgelegd hoe de website kan worden uitgebreid en aangepast. U heeft totaal geen technische kennis nodig. De template bevat alle techniek en hoeft u niet meer aan te passen. U kunt zich richten op de teksten, afbeeldingen etc. In feite kan het al volstaan door de bestaande teksten over te typen. En heeft u geen tijd of interesse in het vullen van de site, dan nemen wij dit graag van u over. 

Geen websitenaam?
heeft u geen websitenaam dan kunnen wij voor u dit in orde maken. Wij reserveren dan uw websitenaam en zorgen dat er ruimte komt voor de website. Het eerste jaar kost de websiteruimte en het reserveren van uw websitenaam 25 euro. Vanaf het tweede jaar worden de kosten 17 euro.

Als u bij ons een website afneemt zullen wij er voor zorgen dat uw website wordt geïnstalleerd en volledig werkt. U bepaalt alleen of u zelf teksten vult of niet.

Stappen in het kort:
1. Kiezen template / website lay-out.
2. Doorgeven templatenummer en bedrijfsgegevens (logo +bedrijfsaam).
3. Keuze maken om zelf website te voorzien van teksten.
4. Aangeven of u al een websitenaam heeft zo ja inloggegevens meesturen.
5. Website en template wordt gerealiseerd en geïnstalleerd.
6. Controleren en vullen teksten op de website.
7. Communiceren aan uw klanten en netwerk.

Betaling:
Na het aangaan van de opdracht krijgt u van ons een factuur. Zodra wij u een factuur hebben gestuurd wordt direct gestart met de werkzaamheden. Na betaling wordt de website opgeleverd en krijgt u alle website gegevens. U bent dan voor 100% eigenaar van de website.

Extra uitleg over templates en CMS:

Template:
Een template is het uiterlijk van uw website.. Denk hierbij aan de kleuren, lettertypen, buttons etc. Het Voordeel van een CMS met een template is dat de stijl (uiterlijk) op iedere pagina gelijk blijft. Geen gerommel aan de pagina’s om een gelijke uitstraling te hebben

De achterkant van de website is een content management systeem. Dit houdt in dat op een eenvoudige manier uw website kunt aanpassen en uitbreiden. Denk hierbij aan afbeeldingen, video's, teksten en modules. De website die wij voor u opleveren is de basis om zelf verder uit te kunnen bouwen. er is geen technische kennis benodigd. Als CMS gebruiken wij de laatste versie van Joomla. 

Kies uw website en bestel. Heeft u vragen of wensen laat het ons weten. Dit kan via ons contactformulier of bellen naar 0345-769011. Wij helpen u graag verder.

 

 

Meerdere pagina's met nieuwe websites

pagina 1 websites pagina 2 websites pagina 3 websites pagina 4 websites pagina 5 websites