Betaalde advertenties Google niet altijd zichtbaar

Er zijn veel bedrijven die u gouden bergen beloven gebruik te maken van hun diensten en advertenties op google te plaatsen. Voor een "gunstig" tarief wordt uw advertentie geplaatst en bent u gegarandeerd van een optimale vindbaarheid. Mooi....Heeft u een actie of wilt u tijdelijk iets promoten wat op uw website staat, dan is een tijdelijke advertentie een heel goed middel om onder de aandacht te komen. Maar......

Lees meer: Betaalde advertenties Google niet altijd zichtbaar

Structuur op de website is noodzakelijk

Een website is en blijft het visitekaartje voor een bedrijf. Maar alleen een website hebben, hoe mooi dan ook, is tegenwoordig niet voldoende. Je moet toch zeker de doelgroep kunnen voorzien van relevante informatie en nog leuker, uw doelgroep moet ook uw website kunnen vinden en de informatie willen lezen en tot conversie willen overgaan. Het toepassen van structuur en strategie is best een belangrijk dingetje. 

Lees meer: Structuur op de website is noodzakelijk

Bijhouden en updaten website

Een website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Op uw website laat u zien wat uw producten zijn en wat uw dienstverlening is. Om te groeien met uw website is het erg belangrijk dat er veel bezoekers uw site bekijken. Naast de eventuele social media kanalen is uw website dus het centrale punt voor de bezoeker.

Lees meer: Bijhouden en updaten website

E-Learning het nieuwe leren

Steps2Wisdom en Be E Business hebben een unieke samenwerking op het gebied van het nieuwe leren. Alle bedrijfsmatige activiteiten over E-Learning worden verricht onder de handelsnaam Steps2Wisdom.

Lees meer: E-Learning het nieuwe leren

Maak het nu waar (29 maart 2014)

Maak het nu waar en laat ons jou helpen succesvol te ondernemen!

Lees meer: Maak het nu waar (29 maart 2014)

E-learning de toekomst

De meningen zijn nogal verdeeld over het nieuwe leren. Ondanks de sceptische meningen over deze manier van E-learning willen wij graag onze mening en ervaringen delen. Voor ons is duidelijk dat e-learning een geweldig middel is en dat er meer voor- dan nadelen zijn om digitaal te gaan leren of te gaan aanbieden.

Lees meer: E-learning de toekomst

Header Twitter aanpassen

Ook Twitter is druk bezig om meer mogelijkheden te bieden om jouw pagina op te vrolijken dan wel te professionaliseren.

Lees meer: Header Twitter aanpassen

Tips Zoekmachine optimalisatie

Tips omgaan met zoekmachines

Wat is zoekmachine optimalisatie?  

Misschien wel het belangrijkste instrument om uw website te laten vinden door uw klanten is search engine optimization (SEO). SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en moet er voor zorgen dat de vindbaarheid van uw website in zoekmachines aanzienlijk verbetert op die zoektermen waarop uw doelgroep zoekt. Die vindbaarheid hangt samen met een groot aantal factoren. In dit artikel geven we u basistips waarmee u zelf uw vindbaarheid kunt vergroten.

Lees meer: Tips Zoekmachine optimalisatie

Tips Social Media

Tips en tricks social media

Social media zoals Facebook, Pinterest, Twitter, Youtube en linkedin zijn in Het dagelijkse leven bijna niet meer weg te denken. Iedereen doet er wel aan mee, je stuurt zelf ook wel eens een whatsapp bericht en deelt een foto.  De opkomst van social media is in veel opzichten positief. Je kunt delen met vrienden, familie, collega’s etc.  Vooral als ondernemer kunnen de mogelijkheden van social media een toevoeging zijn aan de bedrijfsvoering. Tenminste als je hier zorgvuldig mee omgaat.

Lees meer: Tips Social Media