Betaalde advertenties Google niet altijd zichtbaar

Er zijn veel bedrijven die u gouden bergen beloven gebruik te maken van hun diensten en advertenties op google te plaatsen. Voor een "gunstig" tarief wordt uw advertentie geplaatst en bent u gegarandeerd van een optimale vindbaarheid. Mooi....Heeft u een actie of wilt u tijdelijk iets promoten wat op uw website staat, dan is een tijdelijke advertentie een heel goed middel om onder de aandacht te komen. Maar......

Zelf heb ik toch menig uur voor klanten van mij zitten zoeken waar die betaalde advertenties dan blijven. Vaak kon ik de advertentie helemaal niet vinden maar kon er wel worden afgerekend. Gelukkig ben ik niet de enige die zich verbaast over de vindbaarheid van de artikelen. Emerce heeft er ook een leuk artikel over geschreven en deel ik graag met jullie. Volg deze link om het te lezen.

Nu ga ik niet betwisten dat betaalde advertenties weggegooid geld is, het is zeker aan te raden om (tijdelijk) nog beter vindbaar te zijn. Wel ben ik van mening dat het noodzakelijk is om de website zodanig in te richten zodat je altijd goed vindbaar bent met jouw unieke producten dan wel diensten. 

Door gebruik te maken van: 

  • Goede zoekwoorden op de pagina;
  • Gebruik maken van titels, links opsommingtekens etc;
  • Een goed en begrijpelijk verhaal;
  • Delen en laten delen via de Social Media;

Zal de vindbaarheid van de website of van een betreffende pagina zeker positief beinvloeden.

Maak je gebruik van betaalde advertenties om nog beter gevonden te worden binnen Google. Laat je goed adviseren en controleer of jouw advertentie wordt getoond.

Wil je meer informatie over vindbaarheid binnen Google of advies over het optimaal inrichten van jouw website. Graag kom ik het aan jou uitleggen.